Een Mercedes oldtimer kopen. Uw droom, onze missie.

Een Mercedes oldtimer kopen in vertrouwen.  Het kan. Er zijn veel aanbieders op de markt en vele nieuwkomers laten zich verleiden door blinkende chroom, lage kilometerstanden en mooie verhalen over een perfecte onderhoudshistoriek. Bij SL Selection hebben wij een andere visie over de aankoop en het onderhoud van een klassieke Mercedes auto. SL-selection is gegroeid uit een passie voor Mercedes-Benz en vintage cars. Die passie willen we graag met u delen: een classic car moet een bron van zorgeloos rijplezier zijn en moet je verwerven en genieten in vol vertrouwen. Dat is onze missie. 

Bij ons vindt u steeds een mooi aanbod van Mercedes SL classic cars van topkwaliteit. Wij helpen u ook graag bij het onderhoud en bij het genieten van uw Mercedes SL oldtimer. Ons team bestaat uit specialisten in hun vak met jarenlange ervaring bij Mercedes-Benz en met slechts 1 doel: uw totale tevredenheid. Onze klanten zijn onze ambassadeurs, dat is onze minimale ambitie.

Onze Specialiteit: 3 generaties MERCEDES SL

Onze specialiteit is het aan-en verkopen en onderhouden van 3 generaties Mercedes SL. Telkens iconen in hun tijd. Onze specailisten kennen deze wagens door en door en staan u graag bij met hun uitgebreide vakkennis.

Wij gaan voor 100%

Wij zijn voortdurend op zoek naar de zeldzame pareltjes en selecteren enkel de beste wagens uit de markt waardoor we 100% achter ons aanbod staan.

Ook bieden we u een totaalservice aan (aankoop , verkoop, stockage, detailing, onderhoud, herstellingen, evenementenkalender)  zodat u zich 100% kan concentreren op het genieten van uw Mercedes SL.

We zetten ons in om enkel 100% tevreden klanten te hebben die ons graag aanbevelen bij hun vrienden en kennisen.